БРЗО сам повратио свест и тада нас је обезбеђење избацило напоље из дискотеке. Био сам крвав, разбијеног носа, осећао сам се веома лоше и хтео сам да позовем Хитну помоћ. Наслонио сам се на кола и тада ме је опазио друг, који уопште није био унутра са мном. Одједном њих четворица су нам пришла са леђа и почела да нас јако ударају, песницама, ногама. Нисам могао да пружим отпор, опет сам се онесвестио. Страшни болови су ме пробудили тек ујутру у болници.

Овако за "Новости" прича један од тројице младића који је у ноћи између 8. и 9. марта претучен у дискотеци у Сремској Митровици. Због наношења тешких телесних повреда, један од повређених момака поднео је кривичну пријаву против осумњичених насилника, поред тога што тужилаштво још није завршило истрагу.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Ухапшен осумњичени за диловање кокаина

Претучени младићи, између 18 и 24 године, полако се опорављају на кућном лечењу, али, како кажу, последице ће им остати трајне. Док тужилаштво спроводи истражне радње, "табаџијама" је одређен притвор у трајању до 30 дана.

Младићи наглашавају да су кобне вечери дошли са намером да уживају у доброј атмосфери, друштву и музици и да нису ни слутили да ће се вече претворити у ноћну мору.

- Чим су се попели код нас, питали су да ли смо просули пиће. Одмах смо се извинили, и рекли чак и ако се то догодило, није намерно. Уместо да су уважили наше извињење и отишли, почели су да нас туку - присећа се те вечери један од претучених двадесетогодишњака, који не жели да му име спомињемо.

Он је покушао да одбрани нападнутог пријатеља, али је задобио ударац у главу, после којег се онесвестио. Ту није био крај његовим мукама, јер су га насилници поново претукли напољу. Задобио је фрактуре чела, чеоне кости, синуса, избијена су му четири предња зуба, разбијена аркада... Попуцали капилари у беоњачи још су видљиви, као и модрице по лицу. Како каже, психички је лоше и лекари су му рекли да ће увек осећати болове у глави, посебно на промену времена.

Други претучени младић такође се опоравља код куће. Он је од батина задобио напрслину на челу, повреду јагодичне кости, и тренутно је на посебној исхрани. Његови родитељи кажу да су му лекари рекли да ће осећати последице док је жив. Са још видљивим модрицама по лицу, у ђачку клупу се вратио трећи претучени младић, који је задобио најлакше повреде.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: "Игор Србин" осуђен на доживотну робију због убиства у Италији

ВЕРУЈУ У ПРАВОСУЂЕ

ПРИТВОР у трајању до 30 дана одређен је за шесторицу осумњичених. Неки од њих су познати полицији и имају кривичне пријаве за овакву врсту кривичних дела.

Нападнути младићи напомињу да верују у правосуђе и очекују да ће насилници бити процесуирани.