МЛАДИЋ И. Н. (22) из Клубаца, насеља код Лознице, претходне ноћи је примљен у лозничку болницу са повредама насталим услед убода ножем, и то две на грудном кошу, две у пределу стомака, једна на левој подлактици и једна у левој надлактици. Лекари су брзо интервенисали и, по свој прилици, ван је животне опасности.

И. Н. је повређен у кафићу "Крем" у Лозници. Полиција је брзо установила да је нападач Лозничанин Г. Г. (20), који је ухваћен. Утврђују се околности које су довеле до повређивања.

Како "Новости" сазнају, оба младића су стари знанци полиције, по кавгама и препродаји наркотика у овом крају. До сукоба је, по првим полицијским проценама, дошло због продаје дроге у локалу у ком је настало рањавање.


Прочитајте још: Грађани МУП-у дали списак аранђеловачких дилера

- Срећа је да је полиција брзо реаговала, како не би страдала и недужна омладина, која нити има са њима везе, нити користи наркотике, а познато је да у граду делује најмање пет до шест нарко-дилерских група, чији су сукоби учестали, најчешће због борбе за "тржиште" - кажу упућени у Лозници. - Пре неколико дана код једног Лозничанина полиција је пронашла више од 400 грама марихуане, који је, приликом претреса, рекао да то није његова "роба", "већ ју је заборавио другар". Неки нарко-дилери, иначе, воле и да се хвале како им добро иде, али је већини њих такво понашање "изашло на нос".

ПАДАЈУ "НЕДОДИРЉИВИ"?

Полиција интензивно ради на искорењавању наркотика, не само из локала, већ и из града. Није искључено да ускоро почну да падају и "недодирљиви" Лозничани, који су вишегодишњи шефови локалним дилерима, сакривени другим пословима и жељни да буду поштовани као "уважени суграђани".