КУМ породице Шаулић Слободан Стојановић, једини преживели сведок трагичне саобраћајне несреће након које су преминули музичка легенда Шабан Шаулић и музичар Мирсад Керић, налази се у болници у Немачкој, где је смештен након несреће. Он каже да се не сећа како се тачно догодила несрећа, јер се одмах од силине ударца онесвестио.

- У једном тренутку сам се пробудио, када су секли ауто и вадили нас из њега - рекао је Слободан.

Он истиче да је чуо спекулације да је певач преминуо од срчаног удара:

- Био је везан, и ја се искрено плашим да је од силине ударца повредио аорту, коју је оперисао. Спекулише се да је имао срчани удар, не знам, не сећам се, био сам у несвести.

Прочитајте још - ШАБАНОВ ВОЗАЧ ЈЕ ИПАК ЖИВ: Медицинска сестра погрешила

Стојановић објашњава да је видео како доктори покушавају да оживе Мирсада.

- Чуо сам како кажу да спава и да треба да га пробуде и онда сам се поново онесвестио - рекао је Слободан.

Pročitajte još: "ŠABAN JE BIO ČUDAN I NERVOZAN, KAO DA GA JE NESREĆA VUKLA" Kum Boban otkrio detalje o poslednjim trenucima života Šabana Šaulića

Стојановић је објаснио да су имали наступ до раних јутарњих сати и да су се договорили да устану у 6.15. Међутим, Шаулић је већ у то време био будан и лупао је на врата Слободану, који каже да му је деловало чудно да толико жури јер је било три сата до полетања авиона. И док су се возили, Шабан је све време гледао на сат и био нервозан - као да га је нека несрећа вукла - рекао је Стојановић.

Шабан и Слободан/Фото Инстаграм / mirsadkeric75

У међувремену су процуриле нове информације о последњим тренуцима. Медији преносе да је хеликоптером допремљен до болнице, имао је максимални третман када је медицинска помоћ у питању јер је једна од најбољих болница у овом делу Немачке она у коју је пребачан.

Извор београдских медија преноси да је повреда срчане аорте била смртоносна и да је реанимација трајала два и по сата. Нажалост, није преживео. Шабан Шаулић је после удеса на ауто-путу код Билефелда сам изашао из смрсканог аутомобила и ушао у санитет.

Међутим, према незваничним информацијама, могуће је да је од ударца Шаулићу пукла срчана аорта и да је услед компликација преминуо у болници.