СИН музичара Мирсада Керића, Денис Керић, објавио је на свом Фејсбук налогу да му је отац ипак жив и да је информација из болнице у Немачкој била погрешна. Мирсад је био за воланом "сеата" у ком је страдао Шабан Шаулић када је на њих у недељу налетео пијани возач на аутопуту у правцу према Дортмунду.

Прочитајте још: Пијани возач "мазде" убеђивао полицију да је ауто Шабана Шаулића изазвао удес

- Како сте сви чули преко медија мој тата Мирсад Керић имао тешку саобраћајну несрећу, мој отац није умро он се држи на интензивној у Болници и бори се за свој живот. Тата је још увек на апаратима. Молим вас моли те се богу за тату - написао је Денис.

Менаџер Шабана Шаулића Сабит Дервишевић је претходно рекао да су му из немачке болнице јавили да је повредама подлегао и Мирсад Керић.

Прочитајте још: АМЕРИКАНАЦ ШОКИРАН ПОГИБИЈОМ ПЕВАЧА: Како је могуће да тако неко пева, како је могуће да остатак света не зна ко је Шабан Шаулић (ВИДЕО)

- Информација од медицинске сестре хвала Богу је била нетачна. Управо имамо информацију да је стање са Мирсом непромењено и да је тешко. Надамо се најбољем - навео је Дервишевић.