Д. А. (33), из Бора, који је ухапшен због сумње да је силовао своју малолетну свастику М. Б. (16), поред тога што је имао наногвицу и "стаж" од десетак година робије, полицији је познат по томе што је његовог оца убила ћерка, док је његов рођени брат А. А. насмрт претукао своју ћерку стару 19 месеци - сазнају "Новости".

Наиме, пре десетак година оца Д. А. је убила његова ћерка, рођена сестра Д. А. Наводно, она је то учинила јер ју је, како је казала полицији, родитељ силовао. Сестра Д. А. је, како је тада испричала истражним органима, ударцима металном штанглом оца убила на спавању, након чега је његово тело одвукла до ивице напуштеног површинског копа и бацила га у јаму.

Тело оца Д. А. је пронађено тек после неколико месеци у поодмаклој фази распадања. Међутим, обдукцијом је установљено да је у питању убиство, након чега је ћерка признала злочин, а истражним органима је испричала да више није могла да поднесе свакодневна сексуална злостављања.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Ћеркицу тукао до смрти

Такође, и рођени брат Д. А. -А. А. новембра 2013. године је ухапшен у Београду због сумње да је насмрт пребио своје дете, девојчицу од 19 месеци. Њему су лисице стављене после двомесечног оперативног рада и прикупљених чврстих доказа.

Тог кобног дана А. А. је зауставио полицијску патролу у Улици интернационалних бригада, у центру Београда, и затражио да позову Хитну помоћ јер му "дете не дише". Када је полиција приметила да девојчица има повреде, отац је рекао да је "пала са кревета".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - У ЗАТВОРУ ПРОВЕО 10 ГОДИНА: Силовао свастику, а имао наногвицу

После обављене обдукције утврђено је, међутим, да је девојчица претучена тупим предметом. На њој су били чак и трагови дављења, након чега је брат Д. А. признао да је убио своју ћеркицу, јер га је "нервирала што плаче". У том тренутку, супруга А. А. је била трудна и носила је тројке. Суђење је трајало две године и он је добио казну од 20 година.


ПОЗНАТ И ПО КРАЂАМА

МОНСТРУМ Д. А. је лишен слободе у прошлу среду, након што је малолетница испричала свом оцу да ју је зет, уз претњу убиством, обљубио у свом стану, док му супруга, иначе рођена сестра Б. М., није била код куће.

Незванично, Д. А., који је полицији познат по крађама, тешким крађама и разбојништвима, због чега је десетак година провео у затвору, а имао је и изречене четири мере ношења наногвице, негирао је ово дело.