ПРИПАДНИЦИ Одељења криминалистичке полиције у Бору ухапсили су Д. А. (33) због сумње да је у више наврата силовао своју малолетну свастику И. М. (16), сазнају "Новости". Против њега је у среду поднета кривична пријава због силовања, након чега му је одређено задржавање до 48 сати.

Осумњичени мушкарац Д. А. у браку је са рођеном сестром И. М. са којом има четворо деце, сазнајемо од извора блиског истрази. Он је, како се сумња, малолетницу први пут обљубио почетком децембра прошле године.

Прочитајте још - СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ ЗЛОСТАВЉАЊА У СМЕДЕРЕВУ: Три месеца силовао и дрогирао девојчицу

- Наводно, он је остао сам са малолетницом и уз претњу је обљубио - каже наш извор.

Након тога, према незваничним информацијама, Д. А. је запретио девојчици да ће убити и њу и чланове њене породице, ако некоме буде нешто казала.

- По причи девојчице, Д. А. ју је, уз примену силе, обљубио још неколико пута - наставља наш саговорник. - Увек је користио прилику када му супруга није код куће, а малолетницу је наводно силовао и у свом, али и у стану где девојчица живи са родитељима.

Отац малолетнице је приметио да се његова ћерка чудно понаша. Притисао ју је, након чега му је И. М. све испричала.

- Малолетница је, са оцем, дошла у полицију и све испричала органима реда - наставља наш извор. - Брзом провером, припадници Одељења криминалистичке полиције су скупили довољно доказа за основану сумњу да је Д. А. заиста силовао малолетну свастику.