ТРСТЕНИК - СУПРУЖНИЦИ Слађана (50) и Часлав Анђелковић(57), чија су тела јуче нађена у бунару у селу Страгари код Трстеника биће сахрањени на локалном гробљу у Пољни, али датум и време сахране још увек нису познати. У овом случају, како сазнајемо, поступа Више јавно тужилаштво у Крушевцу.


Прочитајте још:
СУПРУЖНИЦИ МРТВИ У БУНАРУ, ДЕТЕ У КУЋИ СПАСАО ПЛАЧ: Дечак (4) преживео четири дана једући хлеб, сам се замотао у ћебенце (ФОТО)

- Дежурни заменик јавног тужиоца ВЈТ у Крушевцу заједно са припадницима ПУ Крушевац обавио је увиђај на лицу места - предочава за “Новости” Срђан Живић, заменик јавног тужиоца. Издата је наредба за спољашњи преглед и обдукцију лешева супружника. По извршеној обдукцији, налаз и мишљење биће накнадно достављени тужилаштву.

Резултате обдукције нестрпљиво чека и блиска родбина.

- Још увек не знамо када ће бити сахрана, само да се све заврши и да дете буде добро-каже за “Новости” Мирослав Нићифоровић, брат покојног Часлава Анђелковића.

Прочитајте још: Муж (84) оптужио жену (82) за прељубу, па претучен и - ухапшен

Иза Анђелковића је, како су “Новости” већ објавиле остао четворогодишњи дечак С.А, који је четири дана био сам у породичној кући у Пољни. Претпоставља се да су његови родитељи страдали у Страгарима док су крали купус, а истражују се детаљи у вези с тим како су завршили у бунару који се налази одмах до купусишта.