ШАБАЦ – Погибија госта прекинула је свадбено весеље у Поцерском Причиновићу код Шапца, када је Ж.Ј. (41) подлетео под аутомобил и на месту остао мртав. Како је „Новостима“ речено из добро обавештених извора, гост је, наводно, претрчавао врло фреквентну саобраћајницу, када га је покосио бели „рено“.

Према речима очевидаца, Ж.Ј. је са свадбе изашао само како би купио цигарете у објекту преко пута ресторана где се одржавало весеље. Да ли је био у алкохолисаном стању утврдиће истрага, а хитна помоћ која је брзо стигла могла је само да констатује смрт несрећног човека.

- Погинули је младожењин рођак и сви су ужаснути догађајем - посведочио нам је један од мештана, који се затекао у пролазу док је увиђај трајао. - Полиција је ухапсила возача аута, а већ на први поглед могло би се закључити да је „рено“ ишао мало брже јер је прилично оштећен.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - НЕСРЕЋА НА ПУТУ НЕГОТИН – КЛАДОВО: У ковчегу уместо у сватовима

На мрачном путу, ако се узме у обзир и слаба киша која је готово читав дан падала у Шапцу, возач који се, евентуално не би придржавао ограничења брзине, не би имао шансе да се заустави, кажу мештани. Али додају и да је у ово доба дана, посебно недељом,пешака много мање, па свакоме може да попусти пажња.

Увиђај на лицу места обавио је Основни јавни тужилац, а из шабачке полиције кажу да ће наредних дана моћи да саопште више детаља ово овог несрећног догађаја.