У ПОРОДИЧНОЈ кући у Украјинској улици 14 у Ковиљу код Новог Сада, у четвртак касно увече, пронађена су беживотна тела Сање Бајин (34) из Кикинде и Димитрија Станчића (38) из овог места. Пар који је живео заједно, без знакова живота, синоћ око 23 сата је пронашао Димитријев млађи брат.

Прелиминарни резултати истраге урађене у Институту за судску медицину у Новом Саду, показали су да на телима нема трагова насиља, нити било каквих повреда. Незванично сазнајемо да се не искључује могућност да су се обоје предозирали наркотицима, а то ће се поуздано знати када стигне токсиколошка анализа која је наложена да се уради.

У породици Станчић, данас мук и неверица због изненадне трагедије која их је задесила. Не знају шта да кажу, и моле за разумевање.

- Ни ми нисмо сигурни шта се догодило и због чега су обоје умрли - бришући сузе каже Димитријева мајка Божана. - Док се не заврши обдукција не можемо ништа да кажемо. Ништа није указивало на несрећу. У четвртак око 23 сата, млађи син је отишао до њихове собе да провери где су, јер се нису појављивали. Затекао је страшан призор, њихова беживотна тела.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Умрла девојка која је била са Јованом кад се предозирао (ФОТО)

Вест о смрти двоје младих потресла је село. Поједини мештани са којима смо данас разговарали, веле да Димитрије није био проблематичан, и да се увек лепо јављао на улици.

- Видела сам га у четвртак у продавници - вели продавачица у једној сеоској радњи. - Често је овде пазарио, али никада није узимао алкохол. Био је увек насмејан, и љубазно би питао како смо.

Средовечна житељка Ковиља надовезује се и каже да је сада покојног Димитрија, на улици видела пре неколико дана у друштву са једном девојком, али да њу не познаје.

САХРАНА

ДИМИТРИЈЕ Станчић на вечни починак биће испраћен у понедељак, 15. октобра. Сахрана је у 12.45 на Градском гробљу у Новом Саду.