КРУШЕВАЦ - До задњег часа Крушевљани су се надали да ће њихов суграђанин Ненад Стефановић(42) бити јачи од последица тешког повређивања у саобраћајној несрећи која се у уторак догодила на ауто-путу код Јагодине. На жалост, Крушевљанин је постао осма жртва из два стравична удеса.

Ужасна вест стигла је јутро након што је Стефановић због озбиљности стања пребачен из Опште болнице у Ћуприји, до Клиничког центра Ниш.

-Реч је о пацијенту који је примљен на Одељење интензивне неге у изузетном тешком стању, без свести, некомуникативан, са политраумама-саопштено је у КЦ Ниш, где су лекари и медицинско особље уложили надљудски напор како би спасили младог човека.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ЛАНЧАНИ СУДАРИ КОД ЈАГОДИНЕ: Седморо мртвих у крвавој магли

Чланови породице без душе су долетели још до ћупријске болнице када су чули када су чули за несрећу на ауто-путу, када су схватили како је прекинут Ненадов пут за Београд. Након неколико сати збрињавања у Ћуприји, донета је одлука о транспорту, са дубоком вером да ће нишки лекари извести више од чуда.

- На жалост, повреде су победиле и сви су у шоку што таквог човека више нема - испричали су нам познаници Ненада Стефановића. - Неша је био диван супруг, отац двоје дечице. Био је велики пријатељ, сјајан радник. Прави породичан човек. Веровао је у Бога, био је исправан у сваком смислу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ПАС ПРЕЖИВЕО ТРАГЕДИЈУ КОД ЈАГОДИНЕ: Потрага за љубимцем жене која је настрадала у ужасној несрећи

Покојни Ненад је дуго радио у “Филип Морису”, а иза њега је и активна спортска каријера. Волео је борилачке споротове, тренирао је кунг-фу, карате, а у својој свестраности, био је и заљубљених у падобранство. Колико је био изузетан и смеран човек, довољно говори и податак да се његово име после трагедије и на молбу верника- Крушевљана, спомињало у молитвама монаха у чувеном Манастира Светог Луке у Бошњану код Варварина, где је Стефановић често одлазио.