МЛАДА правница Марија Чајетинац (33),страдала у стравичном удесу код Јагодине биће сахрањена на локалном гробљу у родном Дубљу код Трстеника.

До трстеничког краја почеле су да пристижу драматичне вести о погибији суграђанке. Како незванично сазнајемо, прича се да је у колима “фолцваген-поло” за чијим је воланом била Марија, био је и њен пас. Кућни љубимац, на жалост, у општем метежу није пронађен.

Прочитајте још - У стравичном судару на ауто-путу погинула и судија Апелационог суда!

-Говори се да је можда пас искочио, сви се надамо да тако јесте – говори незванично извор “Новости”. - Марија се враћала из Београда у правцу Ниша. Обављала је, колико се може чути, послове за очеву фирму “Електрон”.

Како су “Новости” већ објавиле, трагичне вести са ауто-пута тешко су примљене у селу Дубље, на око 10 километара од Трстеника, надомак Врњачке Бање. Мештани села и рођаци посведочили су да је реч о дивној девојци, која је завршила Правни факултет, запослила се и радила у фирми свог оца, Миливоја Чајетинца. Вредна породица Чајетинац се од 1983.године бави производњом млинова за житарице и камења за млевење, као и сложеним процесним технологијама.

Прочитајте још - ПОГЛЕДАЈТЕ: Остаци смрсканих возила у обе траке, страдало петоро српских и два македонска држављанина (ФОТО / ВИДЕО)

Како сазнајемо, бројна родбина, пријатељ и познаници опростиће се од трагично погинуле младе жене најпре у породичној кући, где је заказано опело у четвртак у 13 сати.