Возач шлепера пожаревачких регистарских таблица, који је учествовао у саобраћајној несрећи на излазу из Свилајнца, у којој су погинуле четири особе, приведен је, јавила је РТС.

На излазу из Свилајнца ка Деспотовцу у уторак око 19 часова дошло је до судара шлепера, аутомобила и камионете, а РТС наводи да је шлепер претицао преко пуне линије и ударио у возила која су наилазила из супротног смера.

У несрећи су погинуле три особе из камионета и једна из путничког аутомобила марке "застава 128", док су две особе повређене.

Танјугу је у Дому здравља Свилајнца потврђено да је једна особа животно угрожена довезена у Клиничко-болнички центар Крагујевац, а РТС наводи да је реч о мушкарцу из камионета.

Директор КЦ "Крагујевац" Предраг Саздановић рекао је за РТС да је пацијент задобио преломе екстремитета и да је одвезен у операциону салу.

Прочитајте још - ХОРОР КОД ЈАГОДИНЕ: Стравичне слике ланчаних судара; Седам особа погинуло, тридесетак повређено

Супруга возача из аутомобила, који је погинуо на лицу места, налази се у ћупријској болници, додаје РТС.

"Реч је о мушкарцу који има вишеструке преломе и крварење због чега је превезен у Крагујевац. Друга особа, са, на први поглед, лакшим повредама, превезена је у болницу у Ћуприју, али је рано говорити о њеном стању", рекли су раније у ДЗ Свилајнац за Танјуг.

У Хитној служби Опште болнице у Ћуприји Танјугу је потврђено да је Хитна помоћ са места саобраћајне несреће довезла жену, али да се још не зна о каквим се повредама ради.

Несрећа се, потврдио је МУП, догодила око 19 часова, а у њој су учествовала два теретна возила и једно путничко.


Видео: ТВ Центар