ИАКО је Д. П. (26), из околине Кладова, после хапшења негирао да је последњих годину дана био у интимној вези са комшиницом А. Б. (13), полиграфско испитивање је показало да - није говорио истину. Како сазнајемо из извора блиског истрази, осумњичени се и даље тврди да није имао ништа са девојчицом. С друге стране, како сазнајемо, малолетна А. Б. је полицији казала да је била у вези са Д. П. и да је он љубав њеног живота.

- Д. П. је пријавила супруга, са којом се венчао пре три недеље - додаје наш саговорник. - Она је, према досадашњим сазнањима, пронашла доказе да је њен супруг био у интимној вези са девојчицом, која иде у седми разред и има сметње у развоју. Осумњиченом се на терет ставља обљуба над малолетницом.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
ПРИЈАВИЛА ГА СУПРУГА: Mушкарац ухапшен због сумње да је годину дана силовао девојчицу (13) ометену у развоју!

Отац малолетнице, Д. Б. и његова супруга В. Б. шокирани су овим догађајем, али, како кажу, не могу да тврде да је Д. П. заиста имао однос са њиховом ћерком.

- Када је Д.П. изашао из аутомобила са мојом ћерком, пошао је ка мени и рекао: "Ништа се није десило, немој, молим те, ником ништа да причаш" - каже нам отац малолетнице.

На имање ове породице убрзо је стигла и патрола полиције, а у њиховом возилу је била и супруга Д. П.

- Један од полицајаца ми је казао: "Сумњамо да је Д. П. имао посла са твојом ћерком" - каже Д. Б. - Не знам да ли је мој комшија учинио то што му се ставља на терет, не могу ја о томе да судим. Д. П је долазио код нас и радили смо заједно понекад, а гледао сам га као сина.

ОДАО ГА МОБИЛНИ?

СУПРУГА Д. П. наводно је открила шта ради њен муж када му је узела мобилни телефон и у њему пронашла преписку између њега и малолетне А. Б. Одмах је позвала полицију.