ШЕСНАЕСТОГОДИШЊИ Ненад Ранисављевић из Купинова у општини Пећинци погинуо је у среду увече око 23 часа у саобраћајној несрећи која се десила у Добровољачкој улици у Ашањи. Како незванично сазнају "Новости", дечак се налазио у аутомобилу "алфа ромео", којим је управљао Петар Север (25).

Он је у кривини прешао у супротну траку и директно се сударио са колима Јована Бастајића (21). Јован је задобио лакше повреде, док је Петар са тежим озледама превезен у Ургентни центар у Београд.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ТРАГЕДИЈА У НИШУ: Седмогодишње дете погинуло на санкању! (ФОТО)

- Ми само можемо да нагађамо шта је било, али млади живот је угашен - одговара један од житеља Купинова. - Кажу да је Петар данас већи део дана провео по кафанама, јер није радио због лоших временских услова. Возио је ауто по селу и онда је налетео на Ненада. Кренули су према Ашањи да се провозају и ту се, нажалост, завршила вожња.

У породици настрадалог дечака - мук. Мајка Весна, отац Саша и млађи син још нису свесни каква их је трагедија задесила, комшије су једва скупиле снаге да дођу и изјаве им саучешће.

- Он је био једно дивно дете, увек ведар, насмејан, ишао је на фолклор са мојом ћерком, био је и добар спортиста и волео је фудбал. Откад сам чула шта се десило, верујте, још дрхтим, не могу да се смирим - кроз сузе говори о овом средњошколцу Драгана из суседне улице.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СУКОБИО СЕ СА РАЗБОЈНИКОМ: Власник златаре повређен током покушаја пљачке (ФОТО)

За Петра мештани причају да је пре шест месеци добио дете, као и да је недавно купио тај ауто.

ТРАГЕДИЈА ЗА ТРАГЕДИЈОМ

ПЕРИЦА Одобашић, председник Савета месне заједнице Купиново, каже да је село од почетка године задесило неколико трагедија.

- Ово ће бити дванаеста сахрана, а у среду се тек родило прво дете у овој години у селу. Пре неколико недеља сахранили смо младића од 30 година, који је два месеца био у коми, након несреће када је дрво пало на њега. Мајка му се после сахране шлогирала, и недавно умрла, отац се исто разболео, кућа се гаси. Трагедија за трагедијом у селу - говори Одобашић.