НАШИ државни органи затражиће привођење и процесуирање свих хулигана одговорних за напад на екипу ТВ Партизан у четвртак у Кијеву. Осим тога, помно ћемо пратити сваки потез украјинских власти у том случају и употребићемо сва расположива средства да се насилници који су брутално напали наше људе приведу правди.

Прочитајте још: U Kijevu brutalno pretučeni kamerman i montažer TV Partizan

То је данас поручио председник Србије Александар Вучић, одговарајући на питање Новости да ли ће званични Београд предузети неке кораке да се пронађу нападачи на екипу ТВ Партизан у Кијеву. Подсећамо, група од десетак хулигана, са обележјима кијевског Динама и фантомкама на главама, у четвртак је насрнула на продукцијски тим ТВ Партизан и том приликом су претучени камерман Н. П. и монтажер Ф. Б.

ВУЧЕЛИЋ: ОДГОВОРНА РЕАКЦИЈА ВУЧИЋА ИСПАД У КИЈЕВУ БРУТАЛАН

Први човек фудбалског клуба Партизан Милорад Вучелић оценио је данас да је напад на екипу ТВ Партизана у четвртак у Кијеву био бруталан и да нема везе са спортом, и рекао да је реакција председника Србије Александра Вучића одговорна и добродошла.

"Реакција председника Вучића је за сваку похвалу, брижна и дирљива и хвала му у име Партизана и свих наших навијача. То је одговорна реакција одговорног човека, показатељ да је прави председник свих нас", истакао је Милорад Вучелић.

Онје додао да се осећа лоше и узнемирено због напада на сниматеља и монтажера клупске телевизије Н.П. и Н.Б.

"Наша амбасада је предузела кораке, ускоро и званично. То је био дивљачки испад, бруталан и нема везе са спортом. Сви смо били потрешени, управа и играчи".