ВЕЛИНКУ Бунчић (67) из места Остојићево код Чоке, У ЧЕТВРТАК око 14 сати у дворишту куће насмрт је изуједао њен ротвајлер! Несрећну жену пронашле су прве комшије и одмах позвале полицију, а крај ње је био пас окрвављене њушке који је све време режао и није дао никоме да се приближи телу несрећне жене.

Језив призор откривен је случајно, јер су комшије посумњале да се нешто дешава у овом дому, а на њихове позиве Велинка није одговарала. То је комшијама било сумњиво, па су позвали полицијску патролу како би проверили шта је са њом и њеном свекрвом (90), за коју су знали да је у кући и готово непокретна.

Чим је полиција крочила у двориште, затекла је језив призор. Велинка је лежала у локви крви, растргнуте одеће и са бројним уједима по ногама, глави и остатку тела. Крај ње је био ротвајлер који није дозвољавао полицији и лекарима, који су у међувремену стигли, да приђу несрећној жени.

Један од полицајаца је извадио оружје и усмртио пса. Лекари су, међутим, могли само да констатују смрт несрећне жене. Тело је пребачено на Институт за судску медицину у Новом Саду, где ће патолози утврдити шта се тачно десило. Пса су преузеле ветеринарске службе како би утврдили да ли је оболео од беснила.

Током увиђаја полиција је зетекла страшан призор и у другом делу дворишта, где је ротвајлер поклао сву живину. Сумња се да је Велинка можда хтела да заштити кокошке, па је онда насрнуо и на њу.

У кући је полиција пронашла и деведесетогодишњу старицу, која није ни знала шта јој се десило са снајом. Бака је била неповређена.


ПСА ДОНЕО СИН

КОМШИЈЕ причају да је Велинкин син летос донео ротвајлера мајци и баки како би водиле рачуна о њему. Нико није слутио шта ће се десити, јер пас до јуче није правио проблеме. Полиција је чекала да разговара и са Велинкиним сином, како би се цео догађај разјаснио.