СУЗАНА Цветановић (33) из Смедерева убијена је у уторак на радном месту у хладњачи некадашњег "Годомина" у насељу Годоминско поље код Смедерева, са десетак удараца дрвеним маљем у главу. Истрага овог злочина није окончана, а према незваничним сазнањима "Новости", полиција је на трагу починиоцу.

- Жртва Сузана Цветановић, запослена на радном месту портира у хладњачи у власништву предузећа "Царска јабука" из Београда, на посао је дошла у уторак око 6.00. Сат времена касније колега је пријавио полицији да се догодило убиство. Беживотно тело Сузане Цветановић затекли смо на металном степеништу у хали са више повреда у пределу главе нанетих тупим оруђем, тачније дрвеним маљем. У току је оперативни рад, и потрага за извршиоцем убиства, а истрага се наставља - изјавио је кратко, за "Новости", истражни судија Вишег суда у Смедереву Мирко Шакић.

То је једино што је у уторак могло да се званично сазна о бруталном али и мистериозном убиству. Полиција се није званично оглашавала, а новинари нису пуштени да приђу месту злочина.

"Новости" незванично сазнају из извора блиских истрази да је Сузана убијена са десетак удараца маљем који је наводно и нађен на месту злочина. Усмрћена је на металној платформи у централном делу магацина, површине неколико хиљада квадратних метара.

На лицу места готово читавог дана била је екипа форензичара и инспектора криминалистичке полиције, а два пута су долазили истражни судија и тужилац.

МЕСТО ЗЛОЧИНА

ОВАЈ комплекс, који више личи на филмске кулисе због запуштености, некада је била једна од највећих хладњача бивше велике државе. Из стечајне масе пољопривредног комбината "Годомин" продата је пре четири године.