Живимо у времену у којем врх твог палца има готово неограничену контролу и моћ. Пар додира дисплеја телефона и храна какву желиш стиже на твој сто; ћаскаш и размењујеш слике са тетком из Канаде; отпутујеш на други крај планете и спаваш на каучу прељубазних, дружељубивих локалаца. Чак можеш и да нађеш неког да ти прошета пса ако пожелиш.

Нема шта не можеш уз пар додира дисплеја телефона, али ћеш зато са друге стране код свог мобилног оператера добити услугу потпуно супроптне природе. Све је веома ригидно и строго дефинисано.

Добра вест је да, заправо, можеш да изабереш другачији третман. Глобалтел је најмлађи мобилни оператер у Србији, специјализован за припејд и доноси потпуно ново искуство. Оно почиње већ од броја. На сајту глобалтел.рс можеш да смислиш број какав год пожелиш. Уз водич за креирање идеалног броја на сајту, ствари постају стварно занимљиве, али то је тек почетак.



Глобалтелов Узбудљиви припејд мења све. Први пут постоје чак и месечни припејд пакети, најзад! Можеш да изабереш само разговоре, само интернет или комбинацију тога. Можеш да комбинујеш и уклапаш пакете како год пожелиш и тако склапаш себи идеалну меру, а све што не потрошиш може да ти се пренесе на нову уплату. Најбоље од свега је што је то и даље припејд, па нема уговора и можеш да одеш или мењаш картице како пожелиш.

Изабери број какав желиш, уклопи пакете како год желиш, на месец дана ако желиш и не плаћај оно што не желиш да трошиш. Сјајно је када је све како желиш, зар не?

(ПР)