Дуго ишчекивани повратак најпопуларнијег дела Call of Duty франшизе, Modern Warfare, званично је најављен за 25. октобар.

Наслов који издаје "Activision", а потписује "Infinity Ward" убацује играче у модеран сукоб, где одлуке у делићу секунде могу утицати на глобални баланс сила.

Нови Modern Warfare има јединствену причу и прогресију кроз епско сингле-плаyер искуство, мултиплаyер пун акције и нови "co-op" мод. Ово је потпуно нови "Modern Warfare" у сваком погледу – искуство је базирано на насловним страницама новина данас, где су правила борбе поприлично замагљена и сива.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ''Call of Duty'' стиже на мобилне (ВИДЕО)

Играчи ће моћи да играју као припадници различитих међународних специјалних јединица и група бораца за слободу, а радња ће се одвијати како у легендарним европским градовима тако и на Блиском Истоку.

Modern Warfare доноси "cross-platform" играње од старта на дескотп рачунарима и конзолама што је врло велика новина. Затим се напушта класичан систем „сезонске пропуснице“ и биће више бесплатних мапа и других садржаја који ће бити бесплатно доступни свим играчима. Modern Warfare има попуно нови енџин игре који доноси изузетно фотореалистично искуство.

Call of Duty: Modern Warfare ће глобално бити доступан од 25. октобра 2019. године на „Плејстејшон 4“, "Xbox One" и десктоп рачунарима, преко којих ће моћи да се игра преко „Близардове“ глобалне „Бетлнет“ мреже.


(РТС)