Полицијска управа Фоча потврдила је „Новостима“ да је П.М. из села Острмци у петак пола сата пред поноћ, издахнуо од последица повреда које му је нанео син П.Н.


После препирке у кући, која није била прва и није се претпостављало да ће бити и последња, син је оцу „хладним оружјем“, највероватније ножем, нанео телесне повреде.


Услед задобијених повреда несретни отац је на месту догађаја издахнуо. Лекари су само констатовали смрт и случај је предат полицији ОЈТ Требиње које ради истрагу.


Осумњичени син ће, после полицијске „обраде“, бити одведен код надлежног тужиоца који ће да оцени да ли ће за њега бити одређен притвор. Полицијско задржавање је нешто што се подразумева.


Увиђајем на месту догађаја, којим руководи тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње, треба да се утврди како је заиста дошло до ове тешке породичне трагедије. Следи саслушавање евентуалних сведока, вештачање и обдукција тела настрадалог.


- Свађе је, вазда, било између њих двојице, али нисмо веровали да је могло да дође до овако свирепог чина – причају комшије.


Прочитајте још: УЖАСИ НЕ ПРЕСТАЈУ, ПОРОДИЧНА ТРАГЕДИЈА У НОВОМ КНЕЖЕВЦУ: Син убио оца па извршио самоубиство, комшија затекао језив призор


Само пре неколико дана заједно су радили у њиви и владао је мир у кући. Некад је било и шешћих расправа у њиховој кући, али се нису тукли, а тек није било на помолу овако нешто. Вешто су скривали од комшија што се споре, па није било препоручљиво да се било ко меша у њихове односе. Нико не зна да ли је, којим случајем, осумњичени за оцеобуство био под утицајем алкохола или да ли се лечени нервни болесник.