ПОЛИЦИЈСКА управа Добој и званично је објавила о нестанку као и да, заједно са жандармеријом, трага за 43-годишњом Мирјаном Видаковић, којој се сваки траг губи након што је последњи пут виђена 11. септембра како одлази испред своје куће у Живиницама, код Дервенте.

Нестала је крупније телесне грађе, дуге црне косе и висине око 173 центиметра.

- Када је последњи пут виђена на себи је имала црне платнене панталоне и црну кошуљу. Позивамо грађане, да уколико имају било каквих сазнања или примате особу за којим се трага, да обавесте најближу полицијску станицу позивом на бесплатан телефонски број 122 - саопштено је из Полицијске управе Добој.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Пријавио нестанак куме љубавнице!

На званично полицијско саопштење о нестанку ове Дервенћанке, како сазнајемо, чекало се на пристанак њене породице. Полиција се, како су “Новости” писале, дигла на ноге нешто раније, тачније 23. септембра када је, дошавши у полицијску станицу, Миро Бојанић (55) пријавио да је нестала његова кума Мирјана.

Полиција тада није ни слутила да пред собом има задатак решења својеврсне “кумовске мистерије”. О свему је, уз ангажман жандармерије, обавештено и тужилаштво.

Истражитељи су, одмах на почетку, упознати са тврдњама мештана да су кумови, заправо, били у љубавној вези последњих месеци, након што је сада несталој Мирјани у јануару преминуо супруг. Венчани кум се, према причама мештана, од тада интезивно уцвељеној куми у сваком погледу нашао у помоћи. Она је, иначе, живела сама, након што су посредством Центра за социјално њено троје деце другима дати на старање.

Полицијска станица Дервента у којој је пријављен нестанак / Фото Н. Ђурић- Кумовско интезивно дружење се изродило у отворену љубавну везу. често су виђани и како заједно пију. Долазило је и до свађа, јер је, наводно, кум почео интезивније да прогања куму - причају мештани.

Неки верују и у то да се кума својевољно негде склонила, па њен наводни нестанак родбина и комшије нису били ни пријавили. Ипак, то је учинио њен кум-љубавник, истина, дванаести дан након што је последњи пут видео.