Припадници ПУ Бањалука трагају за Дарком Коларевићем (26) који се у суботу удаљио из породичне куће, у улици Змај Огњена Вука у Бањалуци, након чега му се губи сваки траг.


Полицијској управи Бањалука је у недељу око осам часова пријављено да се Коларевић, који је рођен 11. децембра 1993. године у Градишци, а настањен у Бањалуци, у суботу око 17 сати удаљио из породичне куће у непознатом правцу.


Из полиције су навели да је висок око 205 центиметара, мршавије грађе, смеђих очију и смеђе кратке косе. Приликом одласка од куће на себи је имао белу мајицу кратких рукава, плави шортс и плаве папуче са натписом „ФИЛА“.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Дејан отишао да бере печурке и није се вратио, мобилни му и даље звони!


-Одмах по запримљеној пријави, полицијски службеници су започели потрагу са циљем проналаска несталог лица, а о наведеном је обавештен и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука – саопштено је данас из ПУ Бањалука.


Полицијска управа Бањалука апелује свим грађанима да уколико виде несталу особу или дођу до било каквих сазнања, пријаве најближој полицијској станици или позивом на бесплатан број телефона „122“.


-Са свим радњама у складу са Упутством о потражној делатности, полицијски службеници ће наставити док се лице не пронађе –

истакнуто је.