Полицијски службеници Полицијске станице Модрича су у уторак пронашли оштећени путнички аутомобил марке „ВW Голф 2“ те идентификовали лице С.М.(25) са подручја општине Модрича, које се истог дана удаљило са места саобраћајне несреће у којој је лице Ц.З.(67) задобило телесне повреде (прелом подлактице) - саопштено је из Полицијске управе Добој.

Незванично сазнајемо да је повређен Цвијан З. из Скугрића стар 67 година, а да је возач који се удаљио са места несреће Славко Мићић (25) из истог места код Модриче.

Како смо сазнали уторак око 22 часа пријављено је модричкој полицији да се на локалном путу у месту Скугрић, код Модриче догодила саобраћајна несрећа у којој је учествовао пешак из Скугрића.

Како је речено непознати возач са непознатим путничким аутомобилом удаљио са места саобраћајне несреће у непознатом правцу. Повређеном је указана је лекарска помоћ у Дому здравља Модрича одакле је пребачен у добојску болницу на даље лијечње.

Увиђај су извршили полицијски службеници из Модриче. Након документовања и комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву Добој ће бити достављен извјештај о извршеном кривичном делу Угрожавање јавног саобраћаја и не пружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној несрећи.

ПРОЧИТАЈТЕ И:
НОВИ ДЕТАЉИ ЗЛОЧИНА КОД БАЊАЛУКЕ: Инспектори покушали Диљевићима да напакују убиство Копрене


Овим поводом Полицијска управа Добој апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајна правила и прописе те да одговорним понашањем заштите себе а и друге учеснике у саобраћају.