КРИМИНАЛИСТИЧКА полиција ПС Кључ ухапсила је 37-годишњег мушкарца из Кључа због сумње да је силовао 71-годишњу старицу!

Злочин се догодио у једном селу поред Кључа, а цели случај полицији је пријавио старичин син који јој је дошао у посету.

- Њен син је из Бањалуке дошао у посету мајци. Одмах је приметио да с њом нешто није у реду. Мајка му је испричала да ју је око 17 часова на ливади, у близини њене куће, напао и силовао 37-годишњи комшија - рекао је портпарол МУП Унско-санског кантона Але Шиљдедић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: У Српској све више засада соје која није генетски модификована

Он каже да је син одмах отишао у полицијску станицу да пријави злочин. Од старице је узета изјава и она је истражиоцима открила идентитет нападача, као и његов опис, јер се веома добро познају, будући да су комшије и живе у истом насељу.

- Осумњичени је пронађен, ухапшен и спроведен је на даљу криминалистичку обраду. Старица је упућена на лекарски преглед, изузета је њена одећа, као и други трагови који су такође послати на вештачење - рекао је Шиљдедић.

Према незваничним информацијама, осумњичени је приликом напада употребио силу, а какве је све повреде старица задобила знаће се након детаљног лекарског прегледа. Истрагу о силовању води Кантонално тужилаштво у Бихаћу у коме, због осетљивости случаја, нису желели да откривају детаље истраге.

Але Шиљдедић

ОСУМЊИЧЕНИ БИО ПИЈАН

У МУП УСК сазнајемо да осумњичени 37-годишњак не пролази кроз полицијске евиденције, као особа склона сексуалним деликтима. Сумња се и да је осумњичени у време напада био под дејством алкохола, па су од њега изузети крв и мокраћа, који су упућени на даљу анализу.