ПРЊАВОР оплакује 22-годишњег Ђорђа Бијелића, из Кремне, чији је живот угашен за воланом "голфа" на путу до куће у Кремни. Из полиције су навели да се несрећа догодила у суботу рано ујутро на регионалном путу Прњавор - Станари, у засеоку Лужани, када је возило којим је управљао Ђ. Б. под још нерасветљеним околностима слетело с пута.

Увиђај су извршили полицијски службеници ПС Прњавор, а о свему је обавештен дежурни тужилац ОЈТ.

Ђорђе је око три часа иза поноћи из прњаворског кафића први са више другара кренуо кући. Свако са својим возилом. На путу за Кремну, у Лужанима, уочили су његов преврнути аутомобил у јарку.

"Новости" сазнају да је призор са места трагедије био застрашујући. Аутомобил у јарку био је на крову, док је несрећни младић испао горњим делом тела, до пола стомака. Није му било спаса.

- Медицинска екипа је стигла убрзо после полиције и ватрогасаца, али је само могла да констатује смрт младића. Међутим, то је потрајало, пошто су ватрогасци тек уз помоћ дизалице успели да извуку тело. Младић је очито у тешким мукама издахнуо. Није му се дало ни да бар испадне или да остане у возилу, него су га врата на пола тела прикљештила. Дуже од сата је био у том положају и није давао знаке живота - рекао нам је извор упућен у ову несрећу.

Ђорђе је важио за изузетно вредног мајстора за ласерском машином у једној прњаворској извозној фирми, доброг играча малог фудбала, а пре свега за доброг и омиљеног човека.

Прочитајте још: ТРАГЕДИЈА НАКОН ВЕСЕЉА У ТРЕБИЊУ: Младожења погинуо развозећи госте

- Остаће нам у најлепшој успомени. Али, и као особа којој животна судбина нимало није била наклоњена. Био је јединац, дете разведених родитеља. Мајка се преудала и отишла у Аустрију, а отац му се потом обесио. Недавно му је, након деде, умрла и бака са очеве стране, који су одмалена бринули о њему. Тако да је практично остао сам, поготово након што му је пукла емотивна веза - казују нам познаваоци настрадалог Ђорђа.

Недавно је купио и новији аутомобил, у којем је, нажалост, у 22. години заувек отишао са овог света, који као и сами прст судбине, очито, према њему нимало није био фер.

САХРАНА

САХРАНА Ђорђа Бијелића заказана је за данас, 20. мај, на кремљанском гробљу Подљубић, трећег дана од његове погибије. Чекао се долазак његове мајке из Аустрије.