Четрдесетпетогодишњи Добојлија Амел С. мораће да плати 200 конвертибилних марака (око 100 евра) казне јер је вршио нужду у лифту једне зграде у овом граду.


Наиме, њега је полиција идентификовала и уручила му прекршајни налог пошто је средином прошлог месеца извршио малу нужду у стамбеном објекту.


Станари зграде у центру Добоја објавили су видео-снимак с сигурносне камере на којем се види мушкарац како улази у зграду, позива лифт, а потом улази у њега и врши малу нужду. Када је завршио, напустио је зграду.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НЕСВАКИДАШЊА КОМШИЈСКА ТУЖБА: Мачка обавила нужду, старици прети затвор


Како су појаснили из Полицијске управе Добој, на основу сазнања из средстава јавног информисања да је непознато лице 14. априла у лифту зграде извршило физиолошку потребу и удаљило се, полиција је идентификовала А.С. којем је уручен прекршајни налог због вршења физиолошких потреба и показивања полног органа.


Станари су, подсетимо, огорчени због овог чина некултуре одлучили поделити с јавношћу видео како би, како су навели, "читав свет видео какви нас манијаци окружују". Кажу да се ова зграда налази у самом центру Добоја, где живи доста брачних парова с малом децом.
(nezavisne.com)