МАРКО Анђелић (32) из Београда погинуо је јуче у саобраћајној несрећи док је развозио госте са своје свадбе, када је са "алфа ромеом" слетео с пута и ударио у стену.

Несрећа се догодила око 0.45 на новом кружном току, када је младожењa, који је управљао аутомобилом, из непознатих разлога изгубио контролу над возилом и ударио у подзид у требињком насељу Мокри долови.

Од силине удара Марко је на месту остао мртав, док су у возилу повређене још четири особе. Како сазнају "Новости" тешко су повређени Драгана и Марко Пејчић који су задобили повреде грудног коша, односно кука и задржани су на болничком лечењу. Лакше повреде задобили су Владан Чалија и Вук Мирчетић.

Страдали Анђелић годинама је живео и радио у Београду. Пре неколико дана је с вереницом из Београда дошао у родно Требиње како би се венчали. Свадбено весеље организовали су у ресторану "Огњиште", који се налази на путу за Дубровник. Будући да је велики број гостију дошао из Београда и Србије, те да не познају град, Марко је на себе преузео да њих неколицину после свадбе развезе до локације на којој су одсели. Наводно је и млада Марија требало да крене с њима, али је игром случаја остала у ресторану чекајући да се Марко врати и да је у "другој тури" превезе до куће своје породице у насељу Горица. Док су чекали повратак, дошла им је вест да се свадбено весеље претворило у незапамћену трагедију...

ПРОЧИТАЈТЕ И: БИЛА МУ ЈЕ СУПРУГА САМО НЕКОЛИКО САТИ: Овако се Марија опростила од мужа који је погинуо прве брачне ноћи (ФОТО)


- Када нам је јављено шта се догодило, нико није могао да верује. Мислили смо да је шала, грешка... Такво весеље и срећу у трену је прекинула несрећна судбина. Боже, има ли те? Не могу ни да замислим како је његовој породици, супрузи... - у шоку на је јуче причао Марков пријатељ.

Прича се да је страдали Марко у Београду студирао право, да се тамо запослио, али му је одувек велика жеља била да се ожени у свом родном Требињу.

САОПШТЕЊЕ

ПОРТПАРОЛ Окружног јавног тужилаштва у Требињу Срђан Вукановић потврдио је да је у несрећи страдао младожења који се враћао са свадбе.

- До несреће је дошло када је "алфа ромео", београдских таблица, којим је управљо страдали, из непознатих разлога излетео с пута и ударио у подзид. У току су криминалистичко-техничке радње како би се утврдио тачан узрок и околности несреће, а наложена су и сва потребна вештачења - рекао је Вукановић.

ТУЖНА ПОРУКА

ОЖАЛОШЋЕНА Маркова супруга Марија данас је на свом фејсбук-профилу објавила фотографију осмртнице уз тужну поруку:

- Мој највољенији супруг...