СТУДЕНТИ Факултeта за производњу и менаџмент, те њихове колеге са Ликовне академије у Требињу организовали су трећи хуманитарни спортски турнир како би прикупили новац за наставак лечења суграђанина Данијела Пудара Џаје. И, Требињци су се масовно одазвали, па се у малом фудбалу, баскету, одбојци, витешким играма и, први пут, у кликерима надметало више од 50 екипа...

- Редовно учествујемо у оваквим акцијама јер знамо да наше мало, заиста, некоме може бити изузетно много. Притом, циљ није да будемо најбољи, већ да покажемо хуманоста према нашем суграђанину - каже - одбојкашица локалног Леотара Јована Зеленовић.

Међу учесницима турнира у малм фудбалу су били и ученици Техничке школе, а један од њих - Игор Куљић - не кријe да га је обрадовао велики број пријављених екипа.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Чиста десетка на испиту хуманости

- Одзив за све понуђене спортове је био веома добар, на шта смо већ навикли током претходних година када смо такође организовали сличну манифестацију. Ипак, увек нас обрадује када Требињци покажу да су прави шампиони не само на терену, већ и у хуманости - закључује у име организатора студент Факултета за производњу и менаџмент Емилија Тркља.

ЏАЈА

ТРЕБИЊАЦ Данијел Пудар је пре четири године приликом скока у море повредио кичму, што је проузроковало парализу ногу и руку. Отад траје борба за његово излечење током које су организоване и многе друге акције за прикупљањe новчане помоћи.