Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач похвалио је полицијске службенике Полицијске станице Источна Илиџа Добру Скакавца, Мирзу Кахровића, Радомира Церовину, Бојана Шиља, Миодрага Бошковића, Николу Симанића и Дениса Колџића, који су у понедјељак, 11. марта, храбрим и несебичним подвигом, спасили животе два детета, те угасили пожар и тако поново показали хуману страну полицијског посла.


Наиме, полицијски службеници Добро Скакавац и Мирза Кахровић су брзом интервенцијом из стана којег је захватио пожар, а који се налази у поткровљу петоспратне зграде, извукли дечаке старости седам и девет година који су били у животној опасности. За то време остали полицијски службеници су локализовали пожар, те на тај начин спречили даље ширење ватре до доласка припадника Теренске ватрогасне јединице Источно Сарајево.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СПАСАВАЛИ ЖИВОТЕ, РИЗИКУЈУЋИ СВОЈЕ: Министар Лукач уручио захвалнице за 19 полицијских службеника


На овај начин полицијски службеници МУП-а Републике Српске су још једном показали да су спремни жртвовати своје животе како би спасили друге и зато заслужују сваку похвалу, наводи се у саопштењу МУП-а РС.