ЗАХВАЉУЈУЋИ дервентским пивопијама али, пре свега, својим верним и довитљивим навијачима, фудбалери "4. јула" из Појезине, боје свог сеоског клуба у пролећном делу Међуопштинске лиге Добој браниће у новим тренеркама. Навијачи али, како сазнајемо, и сами играчи, били су више него успешни у јединственој акцији прикупљања чак 15.000 чепова флаша "јелен пива". Апатинска пивара им је узвратила - наградила их је са 20 тренерки!

Прочитајте још: ДОНАЦИЈА ВЛАДЕ РС ДОБОЈУ: Игралиште на поклон

- Ова донација од 20 врло квалитетних тренерки заиста нам значи много. Захваљујемо се свима који су нам помогли - са нескривеним задовољством огласили су се из клуба.

Овај несвакидашњи пример и домишљатост једног малог сеоског клуба наишао је на симпатије и на друштвеним мрежама. Његови пријатељи су пожелели навијачима да остану бучни уз игралиште, а играчима да буду убојити и ефикасни и на фудбалском терену, баш као и у акцији прикупљања пивских чепова.

Приметна је и гужва у играчком погону за пролећне припреме. Да ли је то, како неки шерети злурадо тврде, првенствено због нових тренерки, остаје да се види.