Гњилане – У месту Шилово надомак Гњилана у кући Новице и Љубице Цуцкић, припрема дрва за огрев донела је једну необичну слику, који неки у овом крају сматрају чудом природе, а неки знаком са неба. На пререзаном дрвету види се крст.

Никола Митић, психолог у локалној школи, забележио је фотографије и сам је, како каже, збуњен лепотом крста који као да је насликан на пресеченом дрвету.

- Шетао сам тог дана носећи фотоапарат у руци. Љубица је моја колегиница у школи и позвала ме је да забележим овај својеврсни феномен. Био сам истовремено и збуњен и одушевљен призором - каже Митић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Потукли смо Енглезе на њиховом језику и надобудне студенткиње из Сиднеја: Српски студенти о детаљима тријумфа на дебатном турниру на Оксфорду

Он каже да је направио више фотографија дрвета које Цуцкићи сада чувају. Они су му чак и испричали да дрво у једном углу светли током ноћи, али он то није видео.

Фотографије обављене на Фејсбуку постале су права атракција. Пратиоци на друштвеним мрежама немају дилему да се ради о некој врсти знака.