ХУМАНИТАРНА фондација БУДИ ХУМАН – Александар Шапић прикупља новац за Петру Ђорђевић (3).

Петра је до пре пар месеци била срећно, храбро и радознало дете. Расла је здрава, развијала се нормално, без икаквих проблема са здрављем до маја месеца 2019. године.

Од маја почиње да повраћа сваког дана, плаче и не осећа се добро. По налогу офталмолога, Петри је урађен скенер главе и тог петог јула 2019. године дијагностификован јој је тумор на мозгу. Уследила је хитна операција на Клиници за Неурохирургију КЦС.

После четворочасовне операције, Петра се опорављала у болници још двадесет дана. Хистопатолошка анализа је утврдила да се ради о веома реткој врсти малигног тумора - Plexus choroidei cancer, gradus 3.

После консултације са француским лекарима и додатним анализама које су урадили у Паризу, сазнајемо да Петра има ретку мутацију гена која је довела до стварања тумора. Због тога се Петри не препоручује лечење стандардним протоколима, већ индивидуалном терапијом без зрачења.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - АПЕЛ ЗА ПОМОЋ: Помозимо Павлу да победи у бици за живот (ФОТО/ВИДЕО)

Први део терапије је примила у Београду на ИОРС.

Петри је потребна новчана помоћ како би лечење наставила у иностранству, да би се излечила њена примарна малигна болест са што мањим последицама по њен даљи развој и одрастање. Новац је неопходан за лечење, рехабилитације, специјалистичке прегледе, даља испитивања...


ДА ПЕТРА ПОБЕДИ! БУДИМО ХУМАНИ!


ПОМОЗИМО ПЕТРИ!


Слањем СМС поруке: Упишимо 700 и пошаљимо СМС на 3030

Слањем СМС поруке из Швајцарске: Упишимо хуман700 и пошаљимо СМС на 455

Уплатом на динарски рачун: 160-552143-19

Уплатом на девизни рачун: 00-540-0004246.6

IBAN: RS35160005400004246660

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Уплатом платним картицама путем линка: Е-донирај

Уплатом са вашег ПаyПал налога путем линка: ПаyПал