После свежег јутра, дан ће бити претежно сунчан и топао, уз слаб и умерен ветар, источни и југоисточни и са температуром од 10 до 16 ујутро, а 26 до 30 степени у току дана.

И у Београду претежно сунчано и топло, ветар слаб и умерен, југоисточни. Јутарња температура око 16, највиша дневна око 28 степени.

До краја недеље задржаће се претежно сунчано са температуром око и мало изнад просека.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Кинески астрономи забележили мистериозне сигнале из свемира

У четвртак јутро свеже, а током дана претежно сунчано и топло уз локални развој облачности, после подне могућа појава краткотрајне кише или пљуска са грмљавином углавном на западу и југозападу. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, у скретању на северни. Најнижа температура од 11 до 17, највиша дневна од 25 до 30 степени.

У петак јутро свеже, а током дана претежно сунчано и топло, уз локални развој облачности, могућа појава краткотрајног пљуска са грмљавином у планинским пределима. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 11 до 17, највиша дневна од 25 до 29 степени.

У суботу јутро свеже, а током дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен северни и североисточни. Најнижа температура од 12 до 17, највиша дневна од 25 до 30 степени.

Према прогнози времена од 15. до 19. септембра, претежно сунчано са температуром око или мало изнад просечних вредности.