КРАЈ летње сезоне на Малти биће у знаку фестивала "Бабл", који слави савремену уметност и музику, али и здравље и природу. Први пут ћа фестивалу, који се одржава од 17. до 23. септембра, присуствовати Радица Ристовић. На овом острву посетиоцима ће представити квантну собу и антимикробни систем. Тврди да ти изуми штите људску енергију од свих пошасти савременог света.

- Зрачења од мобилних телефона, рутера, телевизора, компјутера, па чак и утичница, нарушава проток енергије у људском телу, што је основни узрок настанка болести - објашњава нам Радица. - Боравак од свега неколико минута у квантној соби на квантном кревету елиминише негативне вибрације и исцељује организам. Исто важи и за антимикробни систем, који непогрешиво открива вирусе, бактерије и гљивице у организму, а потом их уништава.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Ђурђићи у село вратили наду

КВАНТНА соба и антимикробни систем су патенти удружења "Биогена" из Београда, за које су добили сертификат немачког Института за електросмог.

- Изуму ових система највише је допринео др Игор Драгојевић, бивши професор органске хемије, са својим тимом стручњака - каже Радица. - Квантна дијагностика је, у ствари, безопасни скенер организма. Она је спој традиционалних знања и најновијих достигнућа науке. Безболна је и нешкодљива, а може да замени више лекарских прегледа, снимања и анализа. Помоћу квантне медицине данас се превентивно зауставља потенцијална болест, а и ако се она развије, подстиче организам на самоизлечење.

У удружење "Биогена" Радица Ристовић је дошла сасвим случајно, али је у њему остала због позитивних здравствених искустава.

- Доживела сам препород и решење вишегодишњих проблема - тврди наша саговорница. - Сматрам својом мисијом помоћ другима, преносећи лично искуство.

ПОРЕД јоге, акупунктуре, хомеопатије и других алтернативних метода лечења, и радиестезија све чешће заузима место на списку признатих исцелитељских метода.

ДУГА ТРАДИЦИЈА РАДИЕСТЕЗИЈА има дугу традицију, чак од пре 6.000 година. Примењивали су је и Египћани, и Римљани, и Грци, да би пронашли воду, али и одредили мирна места са благотворним таласима на којима су градили своја насеља и храмове. - Модерна радиестезија има савремене алате и прибор, као што су рашље, висак, Л-антене и биотензор, а користе се у циљу проналажења превентивних решења за заштиту од нејонизујућих зрачења - каже Радица Ристовић.

- Свако ко је једном држао рашље у рукама могао је да осети какав проток енергије оне артикулишу - објашњава Радица. - Веома је битно да нисмо стално у чвору зрачења и Фарадејевом кавезу. Препоручила бих сваком да бар једном искуси могућности радиестезије у лечењу.

Да овај домаћи изум представи Малтежанима, Радица Ристовић је одлучила напречац. И врата су се сама отворила.

- Знала сам да је фестивал "Бабл" хуманитарног карактера, намењен првенствено деци, и пожелела сам да им помогнем - каже Радица. - Свако ће моћи да проба квантну собу, да лежи на квантном кревету или да се подвргне антимикробном систему бесплатно. Основна мотивација ми је да помогнем угроженој деци, али и да представим Србију у што бољем светлу.

ФЕСТИВАЛ "Бабл" замишљен је тако да створи атмосферу учења, креативности, забаве, релаксације, милосрђа и дељења нових идеја. Малтешки министар за одрживи развој, екологију и климатске промене Лео Бринкат оценио је да је ово позитиван догађај који омогућава људима да славе живот у складу с природом.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Школско звоно у селу Дукат звони само за малу Николину

Залазак сунца биће испраћен уз звуке гитаре, а на менију ће бити углавном веганска храна. Вежбаће се јога, плесаће се, медитирати...