"Крстић и син" чувени превозник из филма "Ко то тамо пева" све путнике који долазе из Крагујевца према Книћу чека код Драгана Петковића, власника угоститељског објекта који носи назив култног остварења.

Омиљени филм инспирисао је Драгана да направи необичну поставку за све љубитеље филма ,,Ко то тамо пева’’, а аутобус стар 62 године поново привлачи путнике.

Аутобус из 1953. године произведен у истој серији као и култни филм из ,,Ко то тамо пева’’ постао је права атракција за све путнике који пролазе из Крагујевца према Книћу. Љубав према култном филму дала је идеју Драгану Петковићу да направи лични омаж овом остварењу па је његов угоститељски објекат постао попут станице, али не само за путнике који иду за Београд.

"Овим сам послом почео да се бавим непланирано када сам набавио овај аутобус који је налик на оном из филма ,,Ко то тамо пева’’. Овај аутобус је некада био коришћен у једној грађевинској фирми и у њему су радници спавали и живели, од градилишта до градилишта путовали… Имали су чак и ову бубњару и ту су спремали ручак", рекао је Драган Петковић, власник етно кафане ,, Ко то тамо пева’’.

У ,,Ко то тамо пева’’ највише свраћају бајкери па је Драган окачио на десетак метара мотор на оближње дрво, а планира да стави и лутка који ће симболично показивати правац ка Београду.

"Бајкери који долазе код мене у својим клубским просторијама имају исто такве некакве мотоцикле окачене на греде, зазидане до пола у зид а ја пошто немам такве услове имам ово дрво па сам направио нешто на ту тему", додао је он.

Једини из глумачке поставке који је посетио ,,Ко то тамо пева’’ је Драган Николић. Сам објекат препун је аутентичних предмета с почетка 20 века. Љубитељи рока и џеза, уметници и филмофили инспирисани остварењем ,,Ко то тамо пева’’ и сами су допринели изгледу ове необичне кафане.

(Радио телевизија Војводине)