Председник Србије и лидер напредњака Александар Вучић заказао је за данас за 17 сати седницу Председништва СНС. У централу странке пристижу чланови руководства који би, како је најављено, требало да расправљају о ситуацији у вези са Косовом и Метохијом, Националним инвестиционим планом, али и о односима у владајућој коалицији.

У седиште странке стигао је председник Вучић, који је поручио да ће се причати о државним стварима, а да је Ивица Дачић тек једна од тема.

На питање да ли су на месту критике појединих функционера СНС да социјалисти раде мало, док Вучић прима највише удараца, председник је рекао:

- Па, једним делом су у праву.

У просторије странке међу првима су стигли гувернерка НБС Јоргованка Табаковић и директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Вучић: Спремни смо за компромис, али нећемо дозволити понижавање свог народа на КиМ и државе; Палмер: Надам се да ће грешка ЕУ бити исправљена до маја (ВИДЕО)

За њима су стигли и заменик градоначелника Београда Горан Весић и генерални секретар председника Републике Никола Селаковић.

На седницу Председништва странке стигао је и шеф посланичког клуба СНС у Скупштини Србије Александар Мартиновић, директор Коридора Зоран Бабић, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, министарка правде Нела Кубуровић...

У просторије су стигли и потпредседници странке Марија Обрадовић и Миленко Јованов.