Ђиласов и Јеремићев Савез за насиље у последње време све огољеније показује своју агресију, хистерију, фашистичке методе и жељу за поновним успостављањем своје деспотије у Србији, каже Александар Мирковић, шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда.


Побеснеле хорде овог Савеза, бесне јер немају никакву подршку у народу, тренутно се крећу по Србији и одлучују ко треба да буде ишамаран, прете људима губитком посла и поручују „нећете побећи“ и „немамо више шта да изгубимо“.

Очајно упорни у пласирању своје умоболне измишљотине да Србија снадбева оружјем терористе и инсистирању да је шпијунирање српских фабрика заправо херојски чин и данас су наставили са својом кампањом лажи против министра Небојше Стефановића. То што су их чињенице и надлежне институције демантовале више пута, овој разулареној братији није битно, рекао је Мирковић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Мирковић: Ђилас да објасни порекло свог богатства

Тако и данас Јеремићев пајац Мирослав Алексић држи лекције тужиоцима и шаље им наредбе кога треба да пусте из притвора, ко је крив, ко је херој, док Ђиласова твитерашица звана Бошко Обрадовић саставља спискове тужилаца и судија и поручује им нећете побећи.


На све то Ђиласов Савез за насиље ни не крије да серијом лажи покушава да упропасти и српске фабрике и наруши углед Србије, само не би ли им се министар полиције Стефановић склонио са пута и пустио да без подршке грађана Србије дођу поново на власт и наставе да пустоше Србију и пљачкају њене грађане, истакао је шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда.

Тада би наравно братија из Савеза поново бирала и судије и тужиоце у Србији у својим општинским одборима, као и док су били на власти, и нико поново не би смео ни да зуцне о њиховом криминалу и бруталној распродаји Србије, каже Мирковић.

Тада Ђилас не би морао ни да објасни зашто је лагао да је из Чешке дошао као милионер у Србију и ушао у политику 2004., када су му заправо све фирме у Чешкој зарадиле 74.000 евра. Како је од 74.000 дошао до 25 милиона евра колико је сам пријавио да поседује у некретнинама и 105 милиона евра профита док је био на власти у Србији. А Вук Јеремић би могао да настави да „ј..е. мајку Србији“ како то воли да каже са својим разноразним белосветским хохштаплерима, рекао је шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда.

Шта год да раде и колико год се трудили да лажима умање успехе и резултате Александра Вучића и Небојше Стефановића у томе неће успети јер грађани више верују својим очима него испразним причама пропалих политичара и њихових полтрона, каже Мирковић.