Члан Председништва Српске напредне странке Лука Петровић обратио се јавности саопштењем у ком оцењује да грађани морају бити упознати са злоупотребама Марка Бастаћа.


Саопштење преносимо у целости:


Црногорац Марко Бастаћ, по узору на свог шефа Драгана Ђиласа годинама на најбруталнији начин злоупотребљава своју функцију. Да би наши грађани схватили докле иде његов безобразлук, морају да буду упознати са неким чињеницама.

Поред тога што су он и његова дружина опљачкали и уништили Спортски центар „Милан Гале Мушкатировић“, и задужили га за безмало милион евра, поред тога што су за најобичнији лого за базен платили невероватних 2.722.500 динара што је око 23.500 евра, Ђиласова десна рука је преко 25. маја скућила своју ужу и ширу фамилију и своје сараднике.


Па је тако плату од 30.000 динара нето примала Бастаћева рођена сестра Ана Бастаћ (удата Димитријевић), поред тога имала је надокнаду и у општини Стари град, Бастаћев рођак, Немања Јанковић исто преко уговора на неодређено време плату од 40.000 динара, секретар Скупштине општине Стари град Ива Паић плату од 85.000 динара, његови одборници Марко Мандић и Никола Радић плату од 76.000 динара.

Сви они су заједно са својим шефом Марком Бастаћем учествовали у рушењу нашег града, као и у фашистичком паљену књига од чије продаје је новац требао да буде усмерен за лечење болесног детета.


ПРОЧИТАЈТЕ И: Vladanka Malović: Rujević je lažov isto kao i oni čiju politiku podržava


Ово је само још један од бројних примера како Ђиласова десна рука управља општином и нашим новцем.


Ми ћемо се трудити да у наредном периоду наше грађане упознамо са свим криминалним и противзаконитим радњама одлазећег председника Марка Бастаћа и наставићемо, заједно са нашим комшијама, да завршимо и реализујемо све започете и нове пројекте јер ће пристојна и модерна Србија увек победити.