Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас да су Новосађанима важни посао и плате, а не лажна обећања опозиције.

"Новосађанима важни посао, плате, боље школе и здравство, путеви... а не лажна обећања (опозиције), симболи од којих се не може најести, нити покушаји политичара сумњивог морала да на улици изазову хаос и поделе народ".

"И то су још једном показали на протесту (опозиције) који је предводио Јеремићева војвођанска ведета Бора Новаковић, познатији у народу као 'Бора Солунац', бивши градоначелник из времена жутих лопова чије се крађе и преваре мере милијардама динара", навео је у саопштењу Вучевић, који је и градоначелник Новог Сада.

Прочитајте - Милош Вучевић: Много је изазова, требају нам избори

Он је поставио питање да "када већ излази пред људе, па макар их било и мање од 70 као у петак увече у Новом Саду, зашто Бора Солунац не објасни у чијим џеповима је завршило четири милиона евра од изградње два новосадска булевара, како су лажирани радови у породилишту и нестало 300 милиона динара, зашто није прорадила плаћена кухиња за децу у вртићима".

"И сада им је ваљда циљ да се врате и наставе где су стали, па ако им прође. Жао ми је, господо, али Србији данас одлично иде, без Вас. А комплексе од успеха Александра Вучића и Српске напредне странке можете евентуално да излечите на изборима, а не урлањем у микрофон. Али Ви се бојите избора, јер знате да вас народ презире", закључио је Вучевић.