Члан Главног одбора СНС Дамир Хандановић подсетио је да је најгори градоначелник у историји Београда Драган Ђилас, град задужио за 1,2 милијарде евра, а сваког грађанина за 630 евра, те је желео у име Београђана да му пошаље захвалницу за његова недела, али да није сигуран од бројних Ђиласових пријављених некретнина на којој адреси би га нашао.

“Ђилас је човек који је као директор Народне канцеларије председника Републике, па министар за национални инвестициони план, па градоначелник Београда, ојадио грађане а своје богатсво увећао”, рекао је Хандановић.

Хандановић је додао да се Ђилас из Чешке вратио као пропали предузетник са 74 хиљаде евра, а да данас пријављује 25 милиона евра у некретнинама.

“Ми зато имамо недоумицу на коју адресу да пошаљемо захвалницу најгорем градоначелнику Ђиласу. Договорили смо се да урадимо још ових захвалница и да пошаљемо на све адресе које је Ђилас пројавио Агенцији за борбу против корупције, да будемо сигурни да ће стићи до Ђиласа захвалница за то што је упамћен као апсолутни првак у крађи народних пара”, закључио је Хандановић.