Кад Јеремићев потрчко Никола Јовановић изда било које саопштење за јавност и изнесе толико лажи, истине ради морам да реагујем.


Прво, хаварија која се десила нема везе са самом реконструкцијим улице 27. марта. Наиме, нико није пробио магистрални водовод него је цев пукла од притиска у Карнегијевој улици, а реконструише се друга улица.


Друго, сви проблеми на овој деоници су због неажурног плана подземних инсталација и ту одговорност сноси пројектант. Град Београд ће применити уговором предвиђене мере према одговорном пројектанту.


Јасно је да Јовановић скупља политиче поене, те уместо да покаже забринутост да ли има повређених он обмањује грађане.


Ништа друго грађани не могу да очекују од Ђиласових следбеника осим мржње, на првом месту према Александру Вучићу, а онда и према свему оном добром што радимо за наш народ и грађане која је толико велика да сте почели да мрзите нашу земљу, наш град и наше грађане, само зато што вас народ неће.


ПРОЧИТАЈТЕ И: Вучић: Навикли смо на Ђиласову бахатост, али то да прети да ће се борити против оних који раде свој посао - то је скандалозно


Зато ти је мој савет да покушаш да се избориш за 1% подршке у народу, а ми ћемо све пројекте које смо започели у Београду да завршимо. Пристојна и модерна Србија ће увек побеђивати.