ВИДАЊЕ - Представници Српске листе, председник Горан Ракић са потпредседницима Далибором Јевтићем и Игором Симићем данас су у посети Метохији где ће са мештанима Осојана, Видања, Ораховца и Велике Хоче разговарати о њиховим проблемима и могућностима да се они превазиђу како би им живот у окружењу био лакши и безбеднији. После обиласка Омладинског центрау Осојану, првој повратничкој средини у Меотхији а који је саграђен средствима косовског Министарства за повртаак на челу са министром Далибором Јевтићем и полагања венца на споменик жртвама рата, представници Српске листе посетили су основну школу у селу Видање у општини Клина саграђеној 2016 године средствима Владе Србије.

Прочитајте још: СЛ: Јасно је ко су послушници Приштине

У разговору са осморо ученика ове школе, представници Српске листе истакли су наду да наредне године у новосаграђеној школи буде још више ученика и малишанима обећали да ће испунити жељу око изградње игралишта које толико прижељкују. После Видање, представници Српске листе боравиће у Гораждевцу где ће посетити породицу Радмиле Портић, положити венац на споменик страдалима у центру села и разговарати са мештанима.

Око 13 и 30 челници Српске листе обићи ће школу у Ораховцу а сат касније у Великој Хочи, положити венац на споменик жртвама рата и свечано отворити спортски терен у том месту.