Потпредседник ГО СНС Марко Ђурић рекао је данас да напади Санде Рашковић Ивић, Драгана Ђиласа и Вука Јеремића на председника Србије Александра Вучића проистичу из патолошке жеље да Србији буде лошије како би њој и њима било боље.


Како каже, ти напади су груби и непристојни и ни на чему засновани.


Санду Рашковић Ивић и све њене саборце у рушењу демократије у Србији боли сваки успех наше државе и свака наша победа на међународном плану и на пољу економије, јер у успесима свласти предвођене председником Александром Вучићем огледа са њихова безначајност, наводи Ђурић.


"Једини и највећи грех Александра Вучића је то што не жели да занемари убедљиву подршку коју му грађани пружају и да се склони како би државу препустио људима које не подржава нико, да би изнова наставили да уништавају и пљачкају Србију", рекао је он.


Како је додао, једини мотив њихове политичке борбе је лакомост и болесна жеља за влашћу ради личне добити, и то су показали на делу док су били на власти.


"И критике Санде Рашковић Ивић на рачун наше политике на Косову и Метохији кристално јасно показују о каквим је људима реч, јер те критике долазе од особе која у време када је била задужена за наше сународнике у јужној покрајини није ништа учинила да би им помогла", каже Ђурић, наводи се у саопштењу.


Прочитајте још: Ђурић: Дијагноза Ђиласовог Савеза за Србију је неизлечиви акутни тајкунитис


Данас јој из чисте пакости и злобе смета то што су Срби на Косову и Метохији јединствени у борбу за остварење својих интереса и што Србија улаже више него икад да би Срби у покрајини живели животима достојних људи, констатује он.


"Санда Рашковић Ивић и њени тајкунски партнери Ђилас и Јеремић, дакле, не желе да бојкотују изборе зато што су услови за изборе недемократски, већ зато што знају да би на њима били осрамоћени и до ногу потучени, пошто су их грађани одавно прозрели и никада им више неће дати подршку за уништавање Србије", закључио је Ђурић.