Члан Градског већа Београда Лука Петровић најоштрије је данас осудио напада на градског одборника Немању Јоксимовића и новинаре приликом отварања реновираног Трга Републике.

"Најоштрије осуђујем скандалозно и криминално понашање Ђиласовог потрчка (председника Скупштине Стари град) Марка Бастаћа и његов напад на градског одборника Немању Јоксимовића и на новинаре који су дошли да раде свој посао.

Још једном је храбри Ђиласов хулиган, показао своје право лице. Мржња према Александру Вучићу, Српској напредној странци и према свему ономе што добро урадимо за наше грађане толико је велика да су почели да мрзе Београд и Београђане", навео је Петровић у изјави за јавност.

Прочитајте још - Лука Петровић: Ко Бастаћу даје за право да уништава нашу имовину?


Он је истакао да је најгоре од свега што је "Бастаћ хтео да руши наш град с доказаним, правоснажно осуђеним наркодилером Страхињом Ђорђевићем", који је осуђен на казну затвора од три месеца, условно на годину дана, а који је од овог месеца запослен у фирми за консалтинг "Codex Trade доо", преко које, како је навео, "Бастаћ финансира своје доказане криминалце и нарко дилере".

"Али, још једном смо показали да модерна и пристојна Србија побеђује...

Поручујем и Марку Бастаћу и свим његовим криминалцима и нарко дилерима, да никада криминал, криминалци и барабе попут тебе и теби слицним неће нас зауставити у борби за лепши, модернији и уређенији Београд. Ми ћемо наставити да обнављамо и градимо све оно што сте ти и твој шеф Ђилас покрали и уништили, а као што је и данас тако ће увек побеђивати пристојна и модерна Србија", закључио је Петровић.