Србија се није променила од Милошевићевог доба, него се плаши рата, јер се гадно опекла на Косову, изјавио је одлазећи заменик министра безбедносних снага тзв. Косова Бурим Рамадани.


Рамадани је на свом Фејсбук профилу написао данас да је Приштина донела безбедносну стратегију као "стратегију модернизације", док је Србија, усвајањем стратегије безбедности и одбране, "поново одобрила Милошевићеву стратегију".


"Још једном се потврдило да се Србија уопште није променила, једино што се сада плаши да започиње ратове јер је гадно страдала на Косову. Тако да је разлика између нас концептуална, дубока и то је разлика између добра и зла. Ми желимо да модернизујемо и нас и регион. Они желе да врате Милошевићевску прошлост", написао је Рамадани.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: АМЕРИЧКЕ САНКЦИЈЕ АЛБАНЦИМА: Рамадани одбија да коментарише; Тахири: Харадинај се може наговорити на суспензију такси


"С правом смо дефинисали стране непријатељске активности (Србије и Русије) као главну претњу безбедности Косова. Неколико недеља након што смо одобрили нашу стратегију за модернизацију, Србија је поново одобрила своју Милошевичевску стратегију", написао је Рамадани на Фејсбуку.