Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Владимир Орлић изјавио је данас да је Србија данас држава, "уколико Драган Ђилас то није схватио"."Србија данас штити свој народ и његов интерес. Данас су народ и држава једно, стоје раме уз раме на истој страни. На супротној је Драган Ђилас, окружен само преосталим сатрапима из лажне 'елите' и богатством које је згрнуо на рачун те државе и тог народа. И није тешко закључити ко побеђује у таквом односу снага", наводи се у писаној изјави Орлића.

Он је истакао да Србија данас смета председнику Странке слободе и правде Драгану Ђиласу зато што је успешна, што уме да сачува радна места и обезбеди нова, да изгради путеве и пруге на које је чекала деценијама, да повећава плате здравственим радницима и до 40 одсто за неколико година.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Ђурић: Кад нема аргумената, мржња и лаж начин комуникације

"Смета му земља која ствара све оно што није имала у његово време. Успех Србије данас је мера неуспеха комплетног картела штеточина и лопова којим је командовао Ђилас. И зато му остаје само да у мржњи бесни и на Србију и на све њене, данас бројне, пријатеље и партнере из света", додао је Орлић.

Орлић је додао да "Ђиласа највише мучи чињеница да народ неће ни да чује за њега и његову екипу 'цензусоловаца'".