Милосав Миличковић, потпредседник Градског одбора Београд Српске напредне странке, огласио се саопштењем поводом изјаве једног од лидера опозиције, Драгана Ђиласа

Објаву преносимо у целости.

Мислим да је свима сада јасно да Драган Ђилас образа нема. Управо се за Драгана Ђиласа зна да су његове тврдње да се обогатио у Чешкој ноторна измишљотина.
Није Ђилас зарадио највећи новац тамо пре уласка у политику, јер је као Коштуничин министар од имовине пријавио женину кућу на Дедињу, половни ауто марке САБ и уштеђевину од 70.000 евра. Данас, према његовом признању има имовину вредну 25 милиона евра.

Очигледно је да се Ђилас успаничио што се преиспитује трговина са рекламним временом на Јавном сервису, а то само потврђује његову умешаност у то и да је управо те милионе зарадио отимањем од РТС-а, Студија Б, али и Пионирског града, где је нелегално подигао кућу Великог брата, и тако постао отац ријалити програма у Србији.

Уместо циркуса који свакодневно прави нека грађанима коначно одговори како је и на који начин од 74.000 евра, колики су били приходи његових фирми за пет година у Чешкој, направио 25 милиона евра након уласка у политику.

Како Његош рече, трговац ти лаже са смијехом... Нико крупно ко Ђилас не лаже.