Чланови Покрета Слободних грађана Сергеја Трифуновића и Народне странке Вука Јеремића жестоко су заратили на Твитеру. Из ПСГ прозивају јеремићевце због лажираног снимка инцидента на Тргу републике, док јеремићевци узвраћају подсећањем на говор Сергеја Трифуновића на митингу опозиције 13. априла у Београду када је са говорнице вређао Мађарe.


- Какав аутогол за народну странку... Свима за наук: не играјте прљаво! - написала је чланица ПСГ Сергеја Трифуновића и додала:- Лик блокира градилисте на тргу. Објави 9 секунди снимка на ком њега удара неки деда који наводно брани Вучића. Симулира падање. У међувремену се појави цео снимак на ком се види да лик буквално иде за дедом и провоцира га да би добио ударац и направио спин. Народна странка подели снимак и овог лика назове "својим чланом" како би глумили жртве и наравно сами себи ускоче у уста. Не знам ко им ради ПР али је очајан у свом послу.
ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ ОПЕТ ВРЕЂА ЖЕНЕ: Псовке као политичка платформа

На прозивку из ПСГ реаговао је Јеремићев одборник у Скупштини Београда Милош Павловић, подсетивши на Сергејево вређање Мађара током говора на митингу опозиције 13. априла у Београду.

(informer.rs)