Џихад, џихад, џихадисти на десетине ногу у галопу, под америчком заставом, стижу на Косово! Само у суботу ујутру враћено је 110 особа из Сирије. Међу њима су и многобројни џихадисти који су се борили на страни Исламске државе.

Такозвана косовска влада похвалила се да је она обезбедила повратак, уз помоћ САД. Притом није прецизирала о којој америчкој помоћи је реч. Али, инострани медији су известили да је у суботу ујутру на приштинском аеродрому примећен авион са америчком заставом.

Како протумачити овај камбек косовских муџахедина под патронатом Американаца? Изгледа да смо ми и остатак света постали биро за изгубљене џихадисте. Американци их нам испоручују као конфете, односно као депозит њихових ратних авантура. Конкретно, из Сирије нам испоручују своје савезнике, јер су перфидном игром подржавали исламисте против Башара ел Асада. Е, сада их таксирају широм света и као изгубљени пртљаг испоручују земљама које чак нису ни учествовале у тој ратној авантури.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Американци "пуне" Косово џихадистима

Наравно да Косово није држава, али је и те како допринело ојачавању напора САД да свргну Асада и сукобе се са Русима, јер је Качаник био регрутни центар за исламске фанатике. О постојању тих кампова за обуку исламских терориста, пре неколико година, извештавали су инострани медији. Онда би било у реду да их тако поражене и понижене њихови савезници преко баре испоруче Бондстилу.

Да тамо буду са својима, а не да се распрше као ходајуће бомбе које могу сутра да ударе и на наш народ и светиње на Косову и Метохији. Јер, џихадисти су својевремено планирали да изведу низ рушилачких акција на КиМ. Срећом све је то предупређено и спречено на време.