СВЕ што имам да кажем на ту тему, рећи ћу после митинга "Будућност Србије". Овако је, за "Новости", фронтмен "Рибље чорбе" Бора Ђорђевић одговорио на питање о мотивима за учешће на скупу у Београду заказаном за 19.април, на којем говори председник Александар Вучић.

Наступ "Рибље чорбе" најавио је Вучић, а према нашим сазнањима, ова група ће свирку почети око 17 сати и извести сет који ће трајати сат. Најављујући њихов наступ, Вучић је рекао да он и Бора нису увек били на истој страни, али да су се поштовали и када су размењивали ударце.

Прочитајте још - Вучић: Пред Србијом је пуно посла; Ако идемо на изборе, има да победимо убедљивије него икад; Митинг не почиње док сви не стигну

Политика Ђорђевићу није страна и кроз читаву каријеру познат је по политички ангажованим песмама. Током деведесетих био је жестоки борац против режима Слободана Милошевића, а снимио је и албум са песмама против брачног пара Милошевић - Марковић. После петог октобра био је близак ДСС-у и Војиславу Коштуници. Радио је и као саветник у Министарству културе у време Коштуничине владе.

Иначе, најава да ће "Рибља чорба" свирати у петак изазвала је бурне реакције на "мрежама".